Boni Selection Appetit

Nieuw: Appetit

Is jouw leven ook zo goed gevuld dat je af en toe niet aan eten toe komt of soms naar ongezonde tussendoortjes grijpt? Boni Selection maakt je graag het leven makkelijk en komt daarom op de proppen met een nieuw innovatief product, uniek op de Belgische markt: Appetit.    
Wat is Appetit?

Appetit is een volwaardige drinkmaaltijd op basis van haver en fruit. Een flesje bevat zo’n 400 kcal en is goed voor één vijfde van je dagelijkse voedingsbehoefte. Deze voedzame en evenwichtige drinkmaaltijd bevat alle voedingsstoffen van een gezonde maaltijd. Het stilt de (kleine) honger en geeft de nodige energie om een brug te slaan naar de volgende maaltijd.

Appetit van Boni Selection is dus geen maaltijdvervanger of de zoveelste smoothie, proteïneshake, dieetdrank of drinkyoghurt, maar een volwaardige en voedzame drinkmaaltijd, die je een verzadigd gevoel geeft.

Wat is Appétit?  Appetit is een volwaardige drinkmaaltijd op basis van haver en fruit. Een flesje bevat zo’n 400 kcal en is goed voor één vijfde van je dagelijkse voedingsbehoefte. Deze voedzame en evenwichtige drinkmaaltijd bevat alle voedingsstoffen van

 

Waarom Appetit?

Je drinkt een Appetit wanneer je weinig of geen tijd hebt om te eten, maar wel energie nodig hebt, zonder naar fastfood te grijpen. Door z’n handige formaat neem je het flesje overal mee. Zo heb je Appetit altijd bij de hand. Na de ochtendrush bijvoorbeeld, wanneer je zelf geen tijd meer hebt om je ontbijt klaar te maken, of tijdens een marathondag op het werk. Maar evengoed in de auto, tussen twee afspraken door, of net voor de fitness of het joggen, als lichte maaltijd die je toch voldoende energie geeft.

Appetit van Boni Selection is ready-to-drink: gewoon opendraaien en uitdrinken! Gedaan dus met het wachten voor de microgolfoven en het gevaarlijke geknoei met broodjes achter het stuur, en ook de wachtrij aan de drive-in is vanaf nu verleden tijd!

Vanwaar Appetit?

Appetit vult niet alleen het gat in de maag, maar ook in de Belgische markt. Appetit is een verwezenlijking van het innovatie departement bij Colruyt Group en is een mijlpaal wat eigen productinnovaties betreft. Colruyt Group sleutelde lang aan Appetit, tot het nieuwe product van Boni Selection voldeed aan alle voorwaarden. Zo werden er verschillende prototypes gemaakt, van poedertjes tot drankjes. Die laatste bleken het handigst in gebruik. Daarnaast werd er ook gefocust op gezondheid, met veel aandacht voor een natuurlijke samenstelling en voor voedingswaarden.

Je vindt Appetit vanaf 18 januari 2017 bij: 

Boni Selection verkooppunten

Appetit is beschikbaar in twee smaken: framboos-bosbes en mango-passievrucht.

Smakelijk drinken!

Verwante verhalen

Vragen of opmerkingen?

Volg ons

Onze artikelen zijn te koop in: