Boni Selection steunt Collibri Foundation

Collibri Foundation steunt al meer dan 10 jaar vormingsprojecten in België en in ontwikkelingslanden. Boni Selection wil dit bedrijfsfonds graag een handje helpen en heeft beslist om het financieel te ondersteunen. Zo werd een partnerschap tussen Collibri Foundation en Boni Selection geboren!




Collibri Foundation, wat is dat?

Collibri Foundation is al meer dan 10 jaar het bedrijfsfonds van Colruyt Group. Het steunt vormingsprojecten voor jongeren in moeilijke situaties, zowel in België als in ontwikkelingslanden. De groep wil hen op die manier de kans geven om zich te ontplooien.

Collibri foundation samenwerking Burundi

 

Boni Selection doet mee

Ontwikkeling en aanmoediging zijn waarden die ook Boni Selection hoog in het vaandel draagt. Daarom wil jouw thuismerk, mét zijn producten, een steentje bijdragen en wordt het bevoorrecht partner van Collibri Foundation. Boni Selection ijvert bovendien voor een steeds duurzamer productaanbod. Een aanbod dat eerlijke handel respecteert en bijdraagt aan de ontplooiing van jongeren, in het Zuiden én in België. Om die reden zetten we duurzame handelsketens op. In Colombia bijvoorbeeld, voor de koffieteelt of in Senegal, voor de bananen.



Collibri Foundation.jpg

 

De producten en de vormingsprojecten gaan hand in hand. Door ze met elkaar te verbinden, stimuleren we zowel de economische als sociale ontwikkeling van jongeren in de regio.

Boni Selection gaat zelfs nog verder: ons merk is voortaan betrokken bij de financiering van Collibri Foundation.
 

Financiële steun

Om financiering voor het fonds te verzekeren, zal Boni Selection samen met Collibri Foundation acties opzetten in de winkels waar het merk wordt verkocht; Colruyt, Okay, Spar en Bio-Planet.
In de nabije toekomst zal je zowel de verschillende acties als producten herkennen aan dit logo:  

Door aan de acties deel te nemen steun ook jij, op jouw manier, de financiering van het fonds. Bij elke actie verdubbelt Boni Selection trouwens het bedrag dat door jullie gulle giften wordt opgehaald.

Meer informatie vind je hier: www.collibrifoundation.org/nl

Verwante verhalen

Vragen of opmerkingen?

Volg ons

Onze artikelen zijn te koop in: