Boni Selection ladder panty's

Draag zorg voor je panty’s!

Achter elke hoek schuilt wel gevaar voor je panty’s: katten, houten stoelen, gebroken nagels ... Maar dankzij onze tips gaan ze langer mee.

Kiezen

Op de achterkant van de verpakking van de Boni Selection-panty’s vind je een tabel die je helpt de juiste maat te kiezen. Als je twijfelt tussen 2 maten, neem je het best de grootste. Panty’s die te klein zijn, zijn veel moeilijker aan te trekken.

Aantrekken

Om je panty niet te beschadigen doe je het best eerst je ringen uit voor je hem aantrekt en controleer je bij voorkeur ook of je teen- en vingernagels goed geknipt zijn. Ga zitten en stroop het eerste been van de panty op tot aan de voet. Stop je tenen in de teen van de kous, zorg er vervolgens voor dat je hiel juist zit en rol de panty op tot aan de knie. Doe hetzelfde met het tweede been. Daarna trek je de panty uiteraard op tot je taille.

Den geeft de sterkte aan

De den of denier is een meeteenheid die vaak gebruikt wordt bij textiel. Hoe lager de hoeveelheid DEN, hoe fijner en transparanter de panty. Kies dus voor een panty met een hoge DEN-waarde, als je een dikkere en dus sterkere panty wil.

Koud bewaren

Door de kou trekken de textielvezels samen en is de panty dus beter bestand tegen ladders. Maak de panty lichtjes nat met water. Steek hem 24 uur in een plastic zak in de diepvriezer. Ontdooi vervolgens op kamertemperatuur en klaar!

De was

Was je panty’s met de hand, zonder wasverzachter, en spoel uit met koud water. Zwier de panty’s vervolgens droog in een handdoek. Steek de panty’s zeker niet in de droogkast of leg ze niet op de radiator om te drogen. Als de panty’s verkreukeld zijn na de was, stel je strijkijzer dan in voor delicate stof.

Laarzen? Kousen…

Als je een panty met laarzen wil combineren, trek dan kousen over je panty. Zo vermijd je dat je panty onder je laars snel verslijt.

Lap

… toch een ladder. Geen probleem, met een klein beetje transparante nagellak aan het uiteinde van de ladder kan je voorkomen dat ze groter wordt. En als je de panty toch niet meer kan dragen, kan je hem nog altijd onder een broek aandoen op een koude dag of gebruiken om je meubels en schoenen mee op te blinken.

Verwante verhalen

Vragen of opmerkingen?

Volg ons

Onze artikelen zijn te koop in: