Elk diertje zijn pleziertje

Voeding voor huisdieren wordt meer en meer gespecialiseerd, om zo makkelijker aan de noden van deze dieren te kunnen voldoen. Ook Boni Selection heeft de geschikte voeding in huis voor elk huisdier, hoe oud of gevoelig ze ook zijn.

Om ervoor te zorgen dat je favoriete viervoeters gezond blijven, voldoet de voeding voor honden en katten van Boni Selection aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo worden alleen de beste krokantjes geselecteerd; ze bevatten geen kleurstoffen of bewaarmiddelen. Ons aanbod krokantjes is bovendien zeer gevarieerd, zodat elke hond en kat de voeding krijgt die het best bij hem of haar past.

Zo gezond als een hond
Hondenvoeding moet op de eerste plaats aangepast zijn aan de leeftijd en grootte van je huisdier. Kleine hondjes eten kleine krokantjes. Oudere  honden hebben dan weer andere behoeften om gezond te blijven. En ook gevoelige beestjes hebben aangepaste voeding nodig.
Daarom ontwikkelde Boni Selection 3 types krokantjes, om de zorg voor je favoriete compagnon te vergemakkelijken.

  • De krokantjes bedoeld voor oudere honden bestaan uit granen, groenten en gevogelte. Ze ondersteunen een optimale vertering, dragen bij aan een gezond gebit en zijn ideaal voor botten en spieren.
  • De krokantjes voor kleine hondjes bevatten kip en groenten. Ze dragen eveneens bij tot een gezond gebit en bezorgen je beestje de energie die het nodig heeft, in een kleinere portie.
  • Voor gevoelige honden hebben we krokantjes met lam en rijst. Ze ondersteunen een optimale vertering en dragen bij tot een mooie glanzende vacht.

Kat-en-klaar!
Kattenvoeding is afgestemd op de levenswijze van je huisdier. Of ze nu een binnenhuiskat is, gesteriliseerd werd of een gevoelige maag heeft, bij Boni Selection vind je wat ze nodig heeft.

  • Binnenhuiskatten hebben voeding nodig die ervoor zorgt dat ze niet te zwaar worden. Onze krokantjes op basis van granen, gevogelte en vezels helpen niet alleen hun gewicht op peil houden, maar dragen ook bij tot een mooie glanzende vacht en helpen kattenbakgeur beheersen.
  • Voeding voor gesteriliseerde en gecastreerde katten is bij voorkeur rijk aan gevogelte. Deze helpt gezonde urinewegen en een optimaal lichaamsgewicht te behouden en ondersteunt een optimale vertering.
  • Speciaal voor katten met een gevoelige spijsvertering heeft Boni Selection makkelijk verteerbare krokantjes met zalm in huis. Ze ondersteunen een optimale darmwerking.
  • De aangepaste voeding voor oudere katten ten slotte versterkt hun nierfunctie en immuunsysteem en draagt bij tot een goede tandhygiëne.

Alwetende baasjes, gezonde beestjes
Om de zorg voor je viervoeter te vergemakkelijken, heeft Boni Selection werkelijk aan alles gedacht. Duidelijke verpakkingen, met grote, goed leesbare pictogrammen zorgen ervoor dat je snel de voeding vindt die voor jouw huisdier het meest geschikt is. Elke zak krokantjes is bovendien voorzien van een tabel waarin je snel de juiste portie terugvindt, afhankelijk van de levensstijl en het gewicht van je huisdier. 

Verwante verhalen

Vragen of opmerkingen?

Volg ons

Onze artikelen zijn te koop in: