Boni Selection eindejaar feest

Geslaagde eindejaarsfeesten zonder stress

Zoals elk jaar rond deze periode naderen de eindejaarsfeesten met rasse schreden. Hoog tijd dus om te beginnen aftellen en de nodige voorbereidingen te treffen. We geven je alvast enkele tips voor geslaagde feesten, die je heel wat onnodige stress zullen besparen.

Plannen

Menu’s opstellen, boodschappen doen, versiering ophangen … heel stresserend als je het allemaal op het laatste moment moet doen. Zorg er dus voor dat je zoveel mogelijk op voorhand doet. Zo kan je een boodschappenlijstje maken, online bestellen en je boodschappen al laten klaarzetten om tijd te winnen.

Boni selection feest decoratie tafel naamkaartjes

 

Vereenvoudigen

Stel een menu samen met gerechten die je op voorhand kan klaarmaken en invriezen. Kies voor gebruiksklare producten die als basis kunnen dienen voor je bereidingen. De speciale feestlijn van Boni Selection biedt talloze mogelijkheden die in een wip klaar zijn. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een buffet en aan elke genodigde vragen een bijgerecht of dessert te maken.


Boni Selection diepvries macarons

 

Delegeren

Laat je bij de voorbereidingen bijstaan door je partner, kinderen, familie en zelfs je vrienden. Je zal merken dat ze blij zijn hun creativiteit de vrije loop te kunnen laten. Aanvaard tijdens het feest gerust ook een helpende hand van je gasten.

Geven

Vraag iedereen een voorwerp mee te brengen dat hij of zij niet meer gebruikt of zelf een cadeau te maken en het mooi te verpakken. Vervolgens laat je via loting het lot bepalen wie wat krijgt: lachen gegarandeerd! Je kan ook vooraf een lijst laten rondgaan waarop ieders wensen staan. Zo kan je tijd besparen door je cadeautjes op voorhand te bestellen via de talrijke online winkels.

Genieten

Het feestplezier begint al bij de voorbereidingen. Laat je kinderen helpen bij klusjes zoals decoratie, verdeel de voorbereiding van het feestmaal onder je familie of vraag raad aan je vrienden wat de muziekkeuze voor die dag betreft …  Geniet gewoon van wat je graag doet met de mensen die je het meest in je hart draagt: dat is de beste tip om je feestplezier terug te vinden.

Met deze kleine tips wensen we je graag fantastische feestdagen!

Vragen of opmerkingen?

Volg ons

Onze artikelen zijn te koop in: