Boni Selection cremes met hyaluronzuur

Hyaluronzuur: maak komaf met rimpels!

Je vindt het in de vorm van zalf, capsules, injecties … hyaluronzuur is onmisbaar geworden in de strijd tegen veroudering. Maar wat is het nu precies?

Natuurlijke substantie

Hyaluronzuur is van nature aanwezig in diverse weefsels van het menselijk lichaam, zoals de huid, de gewrichten, de ogen … Het helpt bijvoorbeeld de gewrichten te beschermen, omdat het de viscositeit van de synoviale vloeistof verhoogt waardoor het kraakbeen elastischer wordt. In de huid vult het de ruimtes tussen de cellen en draagt het bij tot de hydratatie en cohesie van het weefsel. Jammer genoeg vermindert onze hoeveelheid hyaluronzuur na verloop van tijd.

Toepassingen

Sinds het begin van de jaren 2000 wordt hyaluronzuur in de plastische geneeskunde gebruikt als antirimpelinjectie ter vervanging van collageen. Omwille van zijn hydraterende eigenschappen wordt het inmiddels ook vaak gebruikt als ingrediënt in schoonheidsproducten. Het zorgt voor hydratatie, soepelheid en stevigheid van weefsels door een kettingreactie te creëren in de lederhuid. Het zuur geeft zo volume aan je gelaat en verzacht rimpels en kraaienpootjes.

Effecten

  • Vult rimpels op.
  • Hydrateert en verstevigt de huid.
  • Regenereert de cellen van de opperhuid.
  • Behoud de vorm en jeugdigheid van de huid.
     

Als je zelf de heilzame werking eens wil ervaren, kan je de dagcrème van Boni Selection eens proberen. Die crème bevat hyaluronzuur dat de huid hydrateert en de strijd aangaat met rimpels en kraaienpootjes. De UVA/UVB-filters zorgen dan weer voor bescherming tegen veroudering door de zon. Je zou voor minder gaan stralen!

Boni selection dagcreme

 

Verwante verhalen

Vragen of opmerkingen?

Volg ons

Onze artikelen zijn te koop in: