Ontbijtgranen Boni Selection

Lekkere ontbijtgranen om de dag goed te starten

Op de ontbijttafel van veel Belgen vind je een of meerdere dozen ontbijtgranen. Wij geven je wat meer informatie om makkelijker te kunnen kiezen.

Veel Belgen kiezen bij het ontbijt voor een lekkere kom ontbijtgranen om de dag goed te beginnen. Het is echter niet altijd makkelijk om een keuze te maken tussen traditionele ontbijtgranen, muesli, granola en andere varianten! Naast zijn assortiment ontbijtgranen voor kinderen, heeft Boni Selection ook een gevarieerd aanbod voor volwassenen:

 • Havervlokken zijn eigenlijk gewoon gepelde en gedroogde haverkorrels. Het zijn de ideale ontbijtgranen tegen slechte cholesterol. Je kan ze verwerken in havermoutpap, toevoegen aan smoothies of er heerlijke koekjes van maken.
   
 • De Cereal flakes zijn krokante volkorentarwevlokken die verrijkt werden met vitamines en mineralen. Ze zijn licht en lekker met melk, of je ze nu het liefst natuur of met chocolade eet.
Boni Selection ontbijtgranen corn flakes

 

 • Als je iets completere ontbijtgranen wil, kies je beter voor muesli, een mengeling van verschillende granen met fruit en noten. De muesli van Boni Selection bevat 45 % fruit. Hij heeft meer voedingswaarde en bevat dus ook meer calorieën dan graanvlokken.
   
 • Wie z’n ontbijtgranen graag extra krokant heeft, zal de Crunchy muesli met chocolade of fruit zeker weten te appreciëren. Deze krokante granenmengeling is gesuikerd en kreeg een mooi goudbruin laagje in de oven. Ze is tevens verkrijgbaar als granenreep met chocolade die je makkelijk kan meenemen.
   
 • Ten slotte hebben we voor glutengevoelige mensen sinds kort 2 granola’s op basis van maïs en gepofte rijst, met gedroogd fruit.

Je kan alle granen eten bij het ontbijt met wat melk, maar je kan ze ook toevoegen aan yoghurt. Probeer gerust uit en laat het je smaken!

Verwante verhalen

Vragen of opmerkingen?

Volg ons

Onze artikelen zijn te koop in: