Natuurlijk mineraalwater geschikt voor babyvoeding

Water is belangrijk voor je baby’tje, maar niet elke soort water is geschikt voor zuigelingen. Daarom maakt Boni Selection het makkelijk: het water uit onze 1L- en 2L-flessen is gegarandeerd geschikt voor baby’s. Dat zie je ook aan het label op de fles. 

Geschikt voor baby’s

Het poeder voor flessenvoeding is zorgvuldig samengesteld om je baby’tje alles te geven wat hij nodig heeft om flink te groeien en gezond te zijn. Het enige waar jij voor moet zorgen, is dat je het juiste water gebruikt. Volgens Kind en Gezin gebruik je bij voorkeur mineraalarm, niet-bruisend flessenwater. 

Mineraalarm, dat wil zeggen dat het water lage gehaltes nitraat, natrium, sulfaat en fluor bevat. Daarom wordt het water van onze bronnen regelmatig onderzocht. Eén van die bronnen levert water met mineraalgehaltes die goed zijn voor baby’s. Dat water is verkrijgbaar in 1L- en 2L-flessen. 

Handig label

Om zeker te zijn dat je de juiste fles water koopt, zetten we een pictogram op de 1L- en 2L-flessen van Boni Selection. Dat icoontje garandeert je dat het water is goedgekeurd door de Hoge Gezondheidsraad. Zie je het icoontje op de fles, dan ben je zeker dat het veilig is voor baby’tjes.  

Context related stories

Verwante verhalen

Vragen of opmerkingen?

Volg ons

Onze artikelen zijn te koop in: