Boni Selection vis ingevrozen op zee

Op zee ingevroren: verser dan vers

Met Boni Selection gaan we steeds voor de beste kwaliteit. ‘Vers’ is dan ook de standaard voor al onze vis. Bij de diepvriesvis hebben we nu zelfs een aantal producten die verser dan vers zijn. Die vis werd namelijk kort na de vangst ingevroren op het schip.

De voordelen

Boni Selection biedt je steeds de meest verse diepvriesvis. Een aantal vissoorten kunnen we zelfs kort na de vangst op het schip al invriezen. Zo gaat er geen tijd verloren aan transport voor het invriezen en blijft de vis supervers. Dat merk je duidelijk aan z’n heerlijke smaak en stevige textuur.

De verpakking

Boni Selection logo seafrozenJe herkent de verpakkingen aan de rode boot met de tekst “op zee ingevroren” ernaast. We vermelden op de verpakking ook steeds hoe snel de vis werd ingevroren. Zo kwam onze ‘seafrozen’ kabeljauw al binnen 6,5 uur na de vangst in de diepvriezer terecht. De sint-jakobsnoten belandden daar zelfs binnen het uur.

Het assortiment

Vandaag hebben we reeds verschillende op zee ingevroren vissoorten in ons aanbod: kabeljauw, Alaska pollak en sint-jakobsnoten. Hou zeker je ogen open, want we zijn volop bezig met de uitbreiding van het assortiment. 

 

Boni Selection op zee ingevroren seafrozen

Verwante verhalen

Vragen of opmerkingen?

Volg ons

Onze artikelen zijn te koop in: