appel-en perensap

Vers appelsap nu ook in de zomer!

Er is nu een zomers alternatief voor onze appelsappen uit het najaar: appel-kerssap! De kersen uit de nieuwe oogst zorgen voor een frisse smaak.

In het najaar van 2014 kenden onze Belgische appeltelers een bijzonder goede oogst. Jammer genoeg verloren ze toen ook een grote afzetmarkt; Rusland stelde namelijk een invoerverbod op fruit in. We besloten dan ook om onze telers een duwtje in de rug te geven en verwerkten voor Boni Selection onze Belgische jonagoldappelen tot 100 % puur geperst appelsap.

Jarenlange samenwerking

Colruyt Group werkt al meer dan 10 jaar samen met Danny Neven en de gebroeders Bangels uit Haspengouw, de Limburgse fruitstreek bij uitstek. Deze appelkwekers bouwen verder op kennis en ervaring die van generatie op generatie werd overgedragen. Het zou dan ook zonde zijn om de vruchten van hun arbeid verloren te laten gaan.

Vakmanschap

Onze fruitaankoper voor Boni Selection koos hun jonagoldappelen uit om een lekker, verfrissend sapje te maken. Deze appelen hebben namelijk  een aangename, zoetzure smaak en sappig vruchtvlees; de ideale combinatie voor een heerlijk appelsap. Onze leveranciers plaatsten maar al te graag hun handtekening op onze etiketten: hun vakmanschap ging niet verloren!  

2017

Ook in 2017 steunen we onze telers en kunnen jullie genieten van dit 100 % puur geperst appelsap. Dat we in de winter appelsap en appel-perensap aanbieden, weet je misschien al. Nu hebben we ook voor de warme zomer het ideale drankje: heerlijk verfrissend appel-kerssap!

Vanaf eind augustus verkrijgbaar in zowel Colruyt, Spar als OKay. Laat het jullie smaken!

boni selection apelkerssap

 

Verwante verhalen

Vragen of opmerkingen?

Volg ons

Onze artikelen zijn te koop in: